Templates

Questions and answers about any Template of e4j.
Read the public conversations or open a new Support Ticket for help (active Support License required).

Open New Support Ticket - Post a Message

Sign up or Sign in to post a message

Christos 1-11-14 19:38
Goodevening i bought a template from your company. i unzipped it and i installed it to joomla as i noticed the seperatly had 2 more zip files 1) UNZIP_FIRST_mod_vikslider 2)
mod_vikrentcar_cars_v1.1 how can i use those zip files???

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 1-11-14 20:25
Hello,
the Vikslider module is a slideshow of images, you can find and example in our demos, you need to install it and set up in the "slider" position.
The Vikrentcar Cars module displays vehicles horizontally or vertically and it works with VikRentCar v1.7.

Regards
Konstantinos Tsatsaronis 1-7-14 15:21
Hi all. I would like to ask if it is possible to have paging in the car list page (in case you have many cars on one single page) for the following template (http://www.extensionsforjoomla.com/livetemplates/?set=e4jvehicles).

Thank you very much.

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 1-7-14 15:47
Hello,
the pagination is automatically generated when the vehicles are more than 20. This value needs to be changed from the php code of VikRentCar in case you want your pages to be shorter.

Kind Regards
Mark Scribble 12-31-13 22:21
vik booking template. how do you change the template style to one of the other colors?

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 12-31-13 22:50
Hi,
From the administrator section, task Templates Manager, click on the Booking Template and from the parameters you can change the colour layout.
Vicente Hernández 12-4-13 13:18
Hello, I have the Template Rentacar. I have any submenus but wen i click in menus, this are not
Thanks

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Kings46 10-1-14 22:41
Hi, I have the same issue - sub menu's do not appear when main menu item is hovered.
Dagmar 3-29-15 14:27
Hello,

I have the same problem since two weeks. How can I fix it?

Regards
Staff E4j 3-29-15 15:50
@Dagmar I wrote you a private a message.
Best Regards
Perico Palotes 10-15-16 10:02
I have the same issue, menu is not showing the style and not showing submenu, when I move the mouse over the menu shows submenus but when I move to submenus they dissapear
Perico Palotes 10-15-16 10:49
btw, I got VIK Booking and Holiday Apartments template
Kurt Weidlich 3-2-18 12:23
In the holiday apartment template we have integrated a pull down menue.
We named the menue for example "ROOMS||see more", than we have the
"see more" under the menue name "ROOMS". But if we only named "ROOMS" (without "see more") you can`t click to the pull down menue. How can we solve this?
View all comments (10)
Vicente Hernández 10-8-13 18:11
Good afternoon, I need to change the font color of the menu, you can do so by editing a line in the file main.css
thanks

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 10-8-13 18:21
Hello,
you need to change the style_grey.css file inside the path:
templates/rentacar/css/style_grey.css, you need to go in the row 35 and change the color at this class:
#main-menu .moduletable .menu li a, #main-menu .moduletable_menu .menu li a {
color:#666;
}

Regards.
Vicente Hernández 10-8-13 19:34
Thanks, as always very fast and excellent technical support
Good night
Eric 8-17-13 22:57
I've installed Eventstemplate but with submenus, you can see the items but not select them. The submenu shows up but disappears before you can select an item.

Please help

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 8-18-13 11:10
Hello, I sent you a private message.

Regards
Adrian Voicu 9-20-13 18:32
I have the same problem. Could you please help me with that? Many thx
Andreas Schilling 8-14-13 19:13
I've installed VikBooking with the Booking Template. I got following errors when I activated Vikslider

Notice: Undefined variable: arrslide in on line

Notice: Undefined variable: navenable in D:\xampp\htdocs\atlantico\modules\mod_vikslider\mod_vikslider.php on line 101

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 8-14-13 19:35
You are getting that message because you are using xampp. If the website was online on a production server you wouldn't be getting that message as the php error reporting level would be lower, that is a php notice message.
If you want to get rid of that message you should add a line of code in the following file:
/modules/mod_vikslider/mod_vikslider.php
Add this line of code right after the first line of code "defined(...) :

error_reporting(0);

Regards
Adrian Voicu 8-9-13 20:29
Hello. How the logo is managed on vikbooking template? Now I've got this:
<div class="logomenupart">
<div id="lmpart">
<div id="tbar-left">

</div>
<div id="tbar-right">
<div id="main-menu">

</div>
</div>
</div>
</div>

and I don't see any logo.
Thx

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 8-9-13 20:48
Hello,
you need to set up in the "logo" position a custom module with the image of your logo.

Regards.
Adrian Voicu 8-4-13 12:37
I receive: "Error There was an error uploading this file to the server."
trying to install the "BOOKING TEMPLATE" on my localhost joomla 3 (xampp 3.2.1).
Am I getting something wrong? Any hint? Thank you

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 8-4-13 12:54
Hello,

please, look if you have, in the php.ini file, a size limit for the file upload that is less than template size.

Thank you,
regards.
Adrian Voicu 8-4-13 17:19
It works.
Super hint and super fast response.
5 stars from me.

Best regards.
Todd Hunter 8-2-13 00:27
Hello,
On the page: http://175.107.174.102/~s1012450/index.php/buses?view=cardetails&carid=2 it appears that the slider breaks and just displays them all inline. This also happens when I insert the Log-In module to the footer. Is there some scripting conflict issue here?
Thanks in advance!
Kindest regards,
Graham

Comment this post


Sign up or Sign in to post a message

Staff E4j 8-2-13 08:04
Hello,
yes, it's a jquery conflict, please disable the jquery parameter in the vikslider module and vikrentcar module.

Regards.
Todd Hunter 8-5-13 04:01
In Module mod_vikrentcar, Load jQuery = No
In Module mod_vikslider, Load jQuery = No

However on that page, I still get the error. Am I missing something still? Your fix seems straight forward. :)

Thanks in advance. I do appreciate all your help. The product is fantastic.
Staff E4j 8-5-13 11:02
Hello,

The VikRentCar module is using the jQuery UI calendar but the component is using the native Joomla calendar. From the Configuration of the program you should set the calendar type to jQuery UI. The value is stored in the php session so if you don't see the calendar changing immediately, that is why.

Regards

Extensionsforjoomla.com is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters.
The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
E4J s.r.l. - VAT N. 06794860483

This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further information